BLOG
KUPONY NA KONTAKT
PAKIET PODBIĆ
PROMOCJA ANONSU
MOBILNE PODBICIA
 
zdjecia/2017_10/t/add-a7e322ec-092106.jpg
zdjecia/2018_06/t/add-45a360ce-032451.jpg
zdjecia/2018_02/t/add-efeb21ce-164305.jpg
zdjecia/2018_06/t/add-11a25a84-123220.jpg
zdjecia/2018_02/t/add-d82b91f3-123643.jpg
zdjecia/2018_04/t/add-47cd1d3f-114329.jpg
zdjecia/2018_03/t/add-057e1eb9-114828.jpg
zdjecia/2015_06/t/add-32cbf8d7-142048.jpg
zdjecia/2018_06/t/add-04aac1ce-082047.jpg

Strony tylko dla dorosłych !

UWAGA! TA STRONA ZAWIERA TREŚCI EROTYCZNE !
Jeśli nie ukończyeś 18-go roku życia, nie chcesz oglądać tego typu treści lub jest to niezgodne z prawem twojego kraju,
nie wolno Ci wchodzić dalej !

Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na przetwarzanie przez Traffic Partner Limited Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na naszych stronach internetowych i w aplikacjach w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań i dostosowania ich do twoich preferencji) Jednoczesnie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie oraz akceptujesz regulamin i zapoznałes się z naszą politykę prywatności. zgodną z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

Wchodzę    Opuszczam stronę

Zanim wyrazisz na co masz teraz ochotę ...

  • Wulgaryzm już dawno nie imponuje, ostre słówka są jednak dozwolone
  • Podawanie danych kontaktowych w chrapce będzie karane usunięciem anonsu
  • Twoja ochotka jest linkiem do Twojego anonsu
  • za rynsztokowy język Twój anons zostanie usunięty
  • To co napiszesz jest Twoją wizytówką i linkiem do Twojego anonsu
  • Możesz mieć ochotę tylko raz na 182 min
  • Twoja ochotka będzie widoczna przez 48h
  • Za dodanie ochotki przez strony www nic nie płacisz

Mam ochotę na (max. 50 znaków):

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Od 25 maja 2018 r. obowiązują w UE nowe przepisy o ochronie danych osobowych - RODO. W związku z tym nasz serwis jako Administrator Twoich danych osobowych, na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako: RODO), informuje:

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest: Traffic Partner Limited, S635DB Rotherham, Farfield Park 4E, United Kingdom.

2. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę aby Twoje dane osobowe były przetwarzane zgodnie z umową oraz obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z RODO.

3. Twoje dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zawartej z Tobą umowy lub umów o świadczenie dostępnych w ramach portalu usług. Dodatkowo Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych produktów i usług.

4. Twoje dane osobowe przetwarzamy wyłącznie przez okres konieczny do realizacji celów wskazanych w Polityce prywatności.

5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne dla skorzystania z usług świadczonych przez naszą spółkę.

6. Przysługuje Tobie prawo dostępu do Twoich danych osobowych oraz ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, usunięcia, jak również do wniesienia w każdym momencie sprzeciwu wobec ich przetwarzania.

7. W każdej chwili możesz skontaktować się z osobą odpowiedzialną za prawidłowość przetwarzania Twoich danych osobowych, wysyłając wiadomość e-mail na adres iod@trafficpartner.limited

Dane udostępniane dla sponsoraszukam.pl i sposób ich wykorzystywania sponsoraszukam.pl ogranicza zbieranie i wykorzystywanie danych Użytkowników do minimum niezbędnego do świadczenia w ramach niniejszego Serwisu usług najwyższej jakości.

Informacje zawarte w logach systemowych, wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, są przez sponsoraszukam.pl wykorzystywane wyłącznie w celach technicznych, związanych z administracją Serwisu.

W celu umożliwienia logowania się i korzystania z Serwisu Użytkownik powinien wypełnić formularz rejestracyjny i podać w nim dane kontaktowe (m.in. e-mail, płeć). Dane podane w formularzu rejestracyjnym wykorzystywane są przez sponsoraszukam.pl w celu utworzenia konta Użytkownika i zarządzania nim, należytej realizacji świadczonej Usługi, a także do celów statystycznych (gromadzone są np. dane o adresie IP, z którego następuje połączenie), reklamowych, marketingowych, referencyjnych itp. Nadto sponsoraszukam.pl jest upoważniony do publikacji danych zamieszczonych przez Użytkownika na Stronach Serwisu, w szczególności Anonsów oraz Konta na innych serwisach sponsoraszukam.pl.

Gromadzone informacje o Użytkownikach mogą być przez sponsoraszukam.pl przechowywane tak długo, jak jest to uzasadnione z punktu widzenia celów ich zgromadzenia.

Pliki Cookie („Cookies”) sponsoraszukam.pl w ramach Serwisu korzysta z technologii plików Cookie („Cookies”). Cookies to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer sponsoraszukam.pl i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). sponsoraszukam.pl wykorzystuje Cookies wyłącznie do przechowywania danych Użytkownika w celu personalizacji ustawień i wyglądu Serwisu, przechowywania parametrów sesji logowania oraz w celach statystycznych. Zaleca się włączenie obsługi Cookies w przeglądarce internetowej w celu poprawnego i pełnego korzystania z Serwisu.

sponsoraszukam.pl nie odpowiada za Cookies pozostawione przez inne serwisy internetowe, w szczególności te, do których prowadzą linki zamieszczone w serwisie sponsoraszukam.pl.

Ochrona udostępnionych danych sponsoraszukam.pl przykłada ogromną wagę do kwestii zachowania prywatności Użytkowników serwisu i nie ujawnia ani nie sprzedaje danych osobowych użytkowników żadnym podmiotom zewnętrznym, niezaangażowanym w obsługę Serwisu.

sponsoraszukam.pl, jako administrator zbioru danych Użytkowników dba także o bezpieczeństwo, zbioru, zgodnie ze standardami wyznaczonymi w ustawie o ochronie danych osobowych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Stosowane przez sponsoraszukam.pl procedury zapewnienia bezpieczeństwa danych skutecznie chronią dane przed jakąkolwiek ingerencją osób trzecich.

sponsoraszukam.pl podejmuje również niezbędne środki mające na celu ochronę baz danych zawierających zbiory danych osobowych poprzez wewnętrzne ograniczenie dostępu do baz. Tylko wąskie grono uprawnionych osób spośród działających na rzecz sponsoraszukam.pl ma wgląd w dane osobowe Użytkowników Serwisu.

Jeżeli do ochrony Konta Użytkownika jest wykorzystywane hasło, zachowanie poufności tego hasła należy do obowiązków Użytkownika. sponsoraszukam.pl nie ponosi odpowiedzialności za uzyskanie przez osobę trzecią dostępu do danych osobowych użytkownika za pomocą tego hasła udostępnionego w jakikolwiek sposób przez Użytkownika

Możliwość edycji danych sponsoraszukam.pl zapewnia Użytkownikom Serwisu możliwość wglądu i modyfikacji podanych wcześniej danych. Uzupełnienia, sprostowania lub uaktualnianie swoich danych Użytkownicy mogą dokonać poprzez formularz internetowy dostępny z poziomu Konta lub za pomocą poczty elektronicznej, pod adresem e-mail:

Autoposzukiwacz

Chcesz otrzymywać powiadamienie o nowych ogłoszeniach w serwisie na swój e-mail już na drugi dzień rano?

Kategoria
Cel spotkania
Województwo
Miasto
Twój email
Powtórz Twój email